sâmbătă, 14 decembrie 2013

Profesional Wash Car Pitesti - a doua locatie pentru spalatorie auto

Foto: Rafil House

Spalatoria Auto din Pitesti "Profesional Wash Car", binecunoscuta pentru locatia sa din strada Targu din Vale (langa Apa-Canal), si-a deschis un nou punct de lucru situat in vecinatatea celui cu care conducatorii auto sunt deja obisnuiti.

Noua locatie se afla pe strada Lanariei 1, pe barajul de langa sediul Distrigaz, cu acces direct din soseaua de centura ce face lagatura intre Targul din Vale si cartier Prundu.

Activitatea de Spalatorie auto si TIR, Detailing auto si Dezinfectie autoutilitare se desfasoara in incinta unei constructii noi, moderne, dotata cu toate utilajele necesare prestarii unor servicii la un standard de calitate unic in municipiul Pitesti.

La etajul cladirii este amenajat un modern si spatios bar prevazut si cu sala de jocuri de noroc, unde conducatorii auto isi pot petrece intr-un mod placut timpul in care autoturismul se afla pe rampa de spalare.

Pentru detalii si rezervari va invitam sa sunati la numarul  0722 - 327 871 de Luni pana Sambata intre orele 8:00 si 20:00.

Va Asteptam !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu